Sequillos

Ingredients:

  • 2 dotzenes d’ous
  • 1 kg de farina
  • 1 L i 1/2 d’oli
  • 1 kg de sucre
Preparació:

  1. Es separen set clares, i les baten amb el sucre, fins aconseguir el punt de neu.
  2. Es baten la resta dels ous, juntament amb les set rovells i es va tirant l’oli i la farina a poc a poc; es pasta bé fins a arribar a una massa fina i uniforme. Convé que tinguin preparats ous per si seles curta.
  3. Un cop aconseguida la pasta, s’estén en el marbre, i es va donant forma en rodó o allargat, passant-al forn a una temperatura d’uns 190 graus, fins que estiguin ben cuits (uns trenta minuts).
  4. La massa obtinguda de batre les clares d’ou ens servirà d’adorn dels sequillos.
  5. Tan aviat estigui sec aquest merenga i es treguin del forn els sequillos estaran llestos per menjar.